Velkommen hos A Style


Jeg er frisør og sminkør, og hos mig handler det om forkælelse!


I min salon i Den Hvide By i Køge er der en eksklusiv og behagelig atmosfære og altid rigtig god tid til dig som kunde. Du skal være i centrum, og vi vil i fællesskab finde din smukkeste side frem indenfor frisure, farve og makeup.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min salon!

 

  • Jeg bruger kun produkter uden giftig kemi, al hårfarve og makeup er uden parabener og ammoniak og så skånsomme ved mennesker og miliøet som muligt.
  • Min styrke er at jeg er god til at se hvad der klæder den enkelte og få den smukkeste side frem i mine kunder, samt jeg altid er ærlig i min rådgivning. Jeg sætter den personlige relation mellem min kunder og mig selv højt.
  • Jeg åbnede min egen salon i Den Hvide By i Køge i september 2016 med visionen om at skabe et roligt rum med rigtig god tid til den enkelte kunde, og hvor jeg altid kun har én kunde ad gangen og ingen musik eller ringende telefoner.
  • Jeg har arbejdet som frisør og sminkør på Det Kongelige Teater og som leder af Det Ny Teaters frisør- og sminkeafdeling.
  • Jeg har undervist på Frisørskolen og som freelance for flere frisørfirmaer.
  • Jeg har arbejdet sammen med Dennis Knudsen i en årrække, hvor jeg både var i hans salon og med på flere tv-udsendelser, reklamefilm og spillefilm.
Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MandagLukket
Tirsdag,Onsdag, torsdag og fredag10 - 18
Lørdag09 - 14
Powered by CBIT online booking system